Spletna trgovina SKITE.si želi čim bolj ustreči željam kupcev, zato vam izbrani izdelek dostavimo na vaš naslov na območju Republike Slovenije.

Dostava poteka preko našega pogodbenega partnerja GLS d.o.o. (informacije o pošiljki, tel: 01 500 11 90 ali na e-mail:info@gls-slovenia.com). Naročeno blago je odpremljeno že isti ali najkasneje naslednji delovni dan (ob sobotah, nedeljah in praznikih ne odpremljamo pošiljk). Ob oddaji naročila navedite naslov dostave na keteremu ste pretežno v dopoldanskem času dosegljivi ali pa naslov na katerem lahko druga oseba prevzame vaš paket. V primeru, da vas v času dostave ni doma, se lahko z dostavljalcem dogovorite o ponovni dostavi brez dodatnih stroškov.

V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi, vas o tem obvestimo po telefonu ali elektronski pošti in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

Stroški dostave

SKI – Stroški dostave smuči iz aktualne sezone 2019/2020 so za vas brezplačni. Ostali artikli kot so smučarski čevlji, rokavice, palice, torbe in oblačila znaša strošek dostave 3,00 eur. Za smuči iz prejšne sezone 2018/2019 pa je strošek dostave 5,00 eur. Možnost tudi osebnega prevzema artikla po predhodnem dogovoru.

KITEStroški dostave pri nakupu katerekoli kajtarske opreme do 200,00€, so 3,66€. Za nakupe večje od 200,00€, je dostava brezplačna na izbran naslov v Sloveniji. Možnost tudi osebnega prevzema artikla po predhodnem dogovoru.

FUTSAL – Strošek dostave je 3,66€, če vam izbran izdelek ne ustreza, vam brezplačno pošljem drugo številko oz. model.

Pravica do vračila izdelka

Kupec ima pravico, da nam v 15-ih dneh pisno sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok 15 dni začne teči naslednji dan po dnevu dobave blaga. Kupec mora v 15-ih dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Le to mora biti nepoškodovano, v nepoškodovani originalni embalaži in nespremenjeni količini. Tudi v primeru, če kupec v petnajstih dneh po prejemu vrne blago, se šteje, da odstopa od naročila. Vračilo plačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Kupcu, ki odstopi od naročila, vrnemo denar. Za nakazilo kupnine nam posredujte številko vašega osebnega računa.

Menjava naročenega izdelka

V primeru, da ste prejeli izdelek, ki ne ustreza vašim željam, nam nerabljenega, nepoškodovanega in v originalni embalaži lahko vrnete v roku 15 dni. Izdelek, s katerim niste bili zadovoljni, vam lahko zamenjamo ali vrnemo kupnino.