Splošne in ostale pogoje poslovanja določa upravitelj Spletne trgovine Skite.si – skite.si, podjetje Kontrino d.o.o., v nadaljevanju upravitelj, v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov ZVPot.

PONUDBA IZDELKOV

Cene so predstavljene kot Spletna cena”,  “Akcijska cena”. Cena je priporočena prodajna cena proizvajalca oziroma uvoznika. Vaša cena velja za nakup preko spleta v primeru plačila z gotovino ali plačilo predračuna z nakazilom na TRR.

CENE

Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Prihranek se upošteva le registriranim uporabnikom spletne trgovine skite.si
Vse cene in podatki so informativni in se lahko spreminjajo brez predhodne najave. Cena se lahko spremeni tudi zaradi spremembe tečaja. Možne so napake pri navajanju podatkov in cen izdelkov. Popust na bonih oz. kuponih se obračuna na redno prodajno ceno izdelka oz. na akcijsko ceno, če je izrecno tako navedeno.

NAČINI PLAČILA

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

– plačilo z gotovino ob prevzemu (upošteva se Spletna cena). Poleg znesek nakupa plačate še provizijo Pošti Slovenije.

– plačilo z nakazilom na račun upravitelja  Kontrino d.o.o., (plačilo po predračunu – upošteva se Spletna cena). Ni plačila provizije Pošti Slovenije.

DOSTAVA

Upravitelj bo stremel k temu, da bo blago dostavljeno v dogovorjenem roku.

– artikel na zalogi (2-8 delovnih dni).

– artikla ni na zalogi (rok dobave po dogovoru)

– pridržujemo si pravico napak pri stanju zaloge

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Na podlagi člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (UL RS, 86/04 in 113/05) se upravitelj spletne trgovine Skite.si zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov in jih bo uporabil zgolj za potrebe izpolnitve naročila in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo posredovani nepooblaščenim ali tretjim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je uporabnik odgovoren tudi sam in sicer tako, da varuje svoje uporabniško ime in geslo.

PRAVICA DO VRAČILA BLAGA

Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od naročila vrne blago, če kakorkoli ni zadovoljen z izdelkom, se mu zamenja blago z izdelkom iste vrednosti, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani. Vračilo blaga je možno samo ob predložitvi računa.

Reklamacija se ne prizna v primeru, če se ugotovi, da je bilo blago poškodovano zaradi nepravilnega ali malomarnega ravnanja ali če poleg vrnjenega blaga ni priloženega računa. Sprejetih naročil se ne da preklicati.

Želimo Vam prijeten nakup!

Skite.si – Spletna trgovina s športno opremo